wiktoria

Kozmetika és alakformálás

kozmetika

Minden gépi kezeléshez arc és dekoltázs masszírozás jár!

Lézeres bőrfiatalítás hialuronsavval

A hyaluronsavas feltöltés és a radiofrekvenciás bőrfiatalítás mellett megoldást jelenthet a lézeres bőrfiatalítás, melyet az arcon, a nyakon és a dekoltázson is alkalmazhatunk ránctalanítás, bőrfeszesítés céljából.

Ki alkalmas lézeres arcfiatalításra?
A kezelést elsősorban azoknak ajánljuk, akik bőre és kötőszövete még nem nyúlt meg nagymértékben, csupán a finom, kisebb ráncokat kívánják eltüntetni, miközben feszesítjük a bőrt. A lézeres bőrfiatalítással korrigálhatók, sőt bizonyos esetekben el is tüntethetők a kor előrehaladtával, vagy káros sugárzás miatt megjelenő bőrelszíneződések, valamint felületi bőrhibák, kisebb hegek.
Hogyan zajlik a kezelés?
A lézert a kezelendő területre irányítjuk, hogy elpárologtassa a felületi hámsejt rétegeket, miközben a mélyebben elhelyezkedő, egészséges rétegeket sértetlenül hagyja. A beavatkozás eredményeképp a bőr mélyén található kollagénrostok megrövidülnek, így a bőr feszesebbé, rugalmasabbá válik. Az eltávolított hámréteg helyére új alakul ki, mellyel látható, szép eredményt érünk el.

Mi várjató a kezelés után?
A lézeres kezelést követően a bőr bepirosodik, majd rózsaszínné válik. A lézeres bőrfiatalítás után 10-14 napig kiemelt figyelmet kell fordítani a kezelt terület speciális ápolására, így ez idő alatt ajánlott otthon pihenni. A gyógyulási folyamat kb. két hónap alatt fejeződik be, addig a területet nem érheti direkt napfény.

A lézeres bőrfiatalítás eredményeképp optimális esetben megújult, feszes bőrt érünk el műtéti beavatkozás és az arc vonásainak megváltoztatása nélkül. A lézeres arcfiatalítást alkalmazhatjuk arcplasztikák mellett kiegészítő kezelésként is.

Botox hatású mezoterápiás ránctalanítás argireline hatóanyaggal

Argirelin tű használata nélkül éri el a Botox hatást,minden káros mellékhatás nélkül. Gátolja az idegsejt és a mimikai izmok összehúzódásához szükséges ingerület átvitelét,ezáltal a kezelt területen csökken a ráncok mélysége. A kezelés hatékonyan gátolja a homlokráncok,a szem,ill. a száj körüli ráncok megjelenését és javítja a bőr hajszáleres keringését.

A kezeléssorán "tiszta kozmetikai botulin toxint" juttatunk be a bőrbe ultrahang segítségével, melynek hatására az arcbőr megfiatalodik. Az eljárás során speciális hullámok segítenek abban, hogy a kozmetikumok értékes hatóanyagai a bőr mélyebb rétegeibe is eljussanak a lehető legoptimálisabb hatás érdekében.

Hogyan hat az Argireline?

A toxSKINCARE kozmetikumok elsődleges hatóanyaga az Argireline, ez a hatóanyag nagymértékben hozzájárul a ráncok csökkentéséhez. Lokális pihentető és ránccsökkentő hatásának köszönhetően, üde és természetes külsőt eredményez. Az Argireline természetes úton segít visszaépíteni a ráncokat, túladagolni lehetetlen, így a mimikai művi hatás kizárt.

Az eljárás teljesen fájdalommentes.

Oxigénterápiás kezelés mélytisztítással

Lélegezzen a bőröd!Sejtmegújító arckezelés oxigénterápiával Egyedülálló eljárással, hatóanyagok infúziójával táplálja a bőr legmélyebb rétegeit. A bőr felszínére a bőrtípusnak megfelelő hatóanyagot juttatunk, majd 2 Bar nyomású, tiszta oxigén (95%) segítségével a legmélyebb bőrrétegbe pumpáljuk.

Ezen kívül megtapasztalhatjuk a tiszta oxigén bőrregeneráló, bőrfiatalító hatását is. Ösztönzi a bőrt a sejtosztódásra, valamint szabadgyökei révén leköti a bőrt károsító vegyületeket. Természetesen a belégzésen keresztül is érezhetjük az áldásos hatásokat mind a tüdőben, mind a véroxigén tartalomnál.

A kezelés hatásai:
Feltölti a ráncokat Kisimítja az arc finom vonalait Feltölti a mimikai ráncokat Megelőzi az arc öregedését Újraépíti a sérült bőrt Feszesíti, vitalizálja a bőrt. Kezeli a gyulladt, aknés bőrt Elhalványítja a pigment foltokat.

Arcvasalás

Hideg-meleg arcvasaló:
A kezelés hatására a sejtek anyagcseréje javul, az arcbőr üdébb, fiatalosabb lesz. Az arcvasaló különböző hőmérsékleten fejti ki hatását. A kezelés első felében a meleg hatására az erek kitágulnak, így a bőr vérátáramlása fokozódik, javul a tápanyagellátás és a salakanyagok elszállítása.

A kitáguló pórusoknak köszönhetően a hatóanyagok könnyebben jutnak be a bőrbe, felgyorsul az anyagcsere, az építő folyamatok kerülnek előtérbe. A kezelés második szakaszában a hideg hatására összehúzódnak a pórusok meg- gátolva a már bejutott hatóanyagok eltávozását a bőrből. Ezt hatóanyagcsapdának hívjuk.

Meleg hatás:
Bőrfunkciók javítása öregedési folyamatok késleltetése felszívódás fokozása relaxáló hatás passzív vérbőség (sápadt-fakó bőr) esetén ill. ha direkt áramhatás ellenjavallt

Hideg hatás:
Bőr nyugtatása smink előtt- tartásíja tartósítás meleggel kombinálva értorna mikrodermabrázió után hűtő hatás gyulladáscsökkentés

Szemöldökkorrekció sminktetoválással

LA szemöldöktetoválás befejeztével nyugtató, hűsítő hatású hideg borogatást teszek az elkészült szemöldökre. Duzzanat, pirosodás a szemöldöknél minimális, amely néhány óra alatt megszűnik. A tetoválást követően a terület kissé húzódik, a szín kb. 20-30% -al sötétebb a kiválasztott árnyalatnál. A húzódás csökkentésére, illetve a gyógyulás meggyorsítására speciális sminktetoválás utáni E-vitaminos védőkrémet ajánlok.

A pörk leesése általában a 4-ik napon kezdődik, és nem egyszerre esik le. Ilyenkor nem szabad tépkedni, kapargatni, meg kell várni, hogy magától leessen. A pörk leeséséig (kb. 4-5 nap) nem szabad uszodába, szaunába menni, mert felázhat a pörk.

Az UV fényt (napozás, szolárium) kerülni kell. Társaságba, munkába járásnak nincs akadálya, mert az elkészült szemöldök tetoválás csak egy erősebben megfestett szemöldök hatását kelti.

Korrekcióra körülbelül egy hónap múlva van szükség az esetlegesen kilökődött festékpigmentek pótlása végett. Sok esetben a vendég tökéletesnek találja, viszont teljesen egységes szemöldökszínt és festékbevitelt csak a korrekció után kapunk. A korrekció hiánya a szemöldöktetoválás élettartamát rövidítheti meg, illetve egyenetlen színfakulást eredményezhet.

Gyantázás

A gyantázás szőrtelenítő eljárás, melynek célja, hogy a testről minél gyorsabban és fájdalom mentesebben eltávolítsuk a szőrt. A megfelelően végzett gyantázás akár hetekre is megszabadíthat bennünket a kellemetlen szőrszálaktól, így sokáig biztosít bársonyos tapintású bőrt. A mai nők és egyre több férfi számára a szőrtelenítés már a személyes higiénia szerves részévé vált.

Míg egyes nők csak arcuk szőrtelenítését végzik rendszeresen gyantával (szemöldök, bajusz), addig mások lábukat, karukat, sőt egész testüket is ezzel a módszerrel kezelik.


A többség számára egyre fontosabb a tartós eredmény, erre kitűnő megoldást nyújt a gyantázás. A gyantázott bőrfelület nagyon bársonyos tapintású lesz, mivel a gyanta a bőrön elhalt hámsejteket is eltávolítja. A szőrszál kitépésének hatására a szőrhagymák elhalnak. Az évek során kikopik a szőr.

A gyantázásnak 4-5 hét a tartóssága. Gyantázás után bőrnyugtató krémmel és olajjal szükséges kezelni a szőrtelenített felületet, ez egyben fertőtleníti is. A legközelebbi gyantázást akkor érdemes végeztetni vagy végezni, ha legalább 4-5 milliméterre újra megnőttek a szőrszálak.

Termékek amikkel dolgozom:

kapcsolat

További információkért lépjen velünk kapcsolatba! Küldjön e-mailt vagy látogasson el hozzánk!

Küldjön E-mailt

Címünk

1142 Budapest Ungvár utca 17.

Telefon: 0630-4511-458

Email: piroch.andrea@gmail.com