wiktoria

Kozmetika és alakformálás

alak

Kombinált Gép kezelések

Cryolipolyzis lézeres zsírfagyasztás /2tenyérnyi

A zsírfagyasztás a megcélzott zsírsejtek lehűtésével, a zsírsejteket lebontja, a környező szövetek sérülése nélkül, mivel, a zsírsejtek kevésbé ellenállóak a hideggel szemben, mint az azt körülvevő szövetek. Ez a hűtési folyamat stimulálja a zsírsejtek természetes lebontását, mely a kezelés után még hónapokig folytatódik.


A cryolipolízis, egy non-invazív eljárás, mely fájdalommentesen és hatékonyan szabadít meg a nem kívánt zsírrétegtől. A cryolipolízis technológia, leghatékonyabban a hasról,oldalakról és a hátról tünteti el a zsírpárnákat, de más területeken is látványos eredményeket produkál.

A cryolipolízis terápia során lefagyasztott zsír, nem tud visszaépülni a szervezetbe. De fontos a kezelés mellett a vízfogyasztás, diéta, mozgás és a nyirokrendszer serkentése. A bőr védelme érdekében és a felszíni fagyási sérülések elkerülése miatt, fagyásgátló filmréteget (antifreeze membrane) használunk.

A kezelés után a kezelőfej levételét követően csak egy pirosas duzzanat látható a kezelt területen, mely pár óra esetleg néhány nap múlva elmúlik.

Itt láthatjuk a Cryolipolízis kezelés folyamtát.

Lipo lézeres alakformálás

A Lipolézeres kezelés fájdalommentes. A Lipolézer alacsony frekvenciájú lézer technológiát már több mint 30 éve használják az orvosbiológiában. A lipolézer alacsony szintű lézer energiát bocsát ki, a zsírsejtek sejtfala áteresztővé válik és ennek következtében kiáramlik a sejtben tárolt zsír. Így a zsírsejtek mérete nagymértékben csökken.
Ez a folyamat nem érinti a körülvevő sejteket, úgy mint a bőrt, ereket, perifériás idegeket. A trigliceridek kifolynak az áteresztővé vált sejtfalon és a sejtközi térbe jutnak, ahonnan a test természetes anyagcsere folyamata során jutnak ki a szervezetből. A lipolézer egy 30 perces kezelés alatt 40-60g zsírt old fel, mely 400-500 kalóriát jelent.

Az eredmények általában már az első kezelés után mérhetőek. A lipolézer a bőrközeli puha zsírt célozza. Ezen felül a bőrt is feszesíti, a 650nm hullámhosszú vörös lézerfény kollagénserkentő hatásának köszönhetően. Egyszerre több terület kezelhető:
Has, csípő, külső comb, belső comb, fenék, felkar

Milyen gyakorisággal végezhető?
Lézeres kezelés heti 2-3 alkalommal ajánlott. Minimum 2-3 héten keresztül.
A kezelés sorozat akár 3- 10 cm-es körfogat csökkenést eredményez.

Kavitációs (ultrahangos) zsírbontás

Has, csípő, fenék, comb, kar, gyors és tartós zsírréteg eltávolítás.

A Kavitációs zsírbontás hatása tartós, ugyanis végleg lebontja a zsírsejteket! Az ultrahangos zsírbontás közvetlenül a kezelt területen található zsírsejtekre hat. A zsírbontás helyét magunk választjuk ki, így pontosan azt a testrészünket formálhatjuk, ahol a legzavaróbbak a zsírpárnák (pl. has, belső combok, fenék).

A kezelés hatásai:
Az ultrahangos (kavitációs) zsírbontás gyors, akár már az 1. kezelés után látványos az eredmény! A kezelés a zsírsejtek számát azonnal csökkenti a kezelt területen. Az elfolyósodott zsír a zsírbontást követő napokban a természetes salaktalanító folyamatok során ürül ki a szervezetből. A zsírsejtek eltűnését már az első kezelés után is simább bőr, és egy teljes zsírbontó kúra pedig ruhaméret-csökkenést is eredményezhet a kezelt testrészen. A fogyás üteme természetesen egyéni adottságoktól (pl. zsírszövet típusa) is függ.
A Kavitációs zsírbontás fájdalommentes!

Mivel az ultrahangos zsírbontás nem a zsírsejtek méretét csökkenti, hanem eltávolítja azokat, a kezelt területen fogyókúra nélkül is látványos eredményt érhetünk el. Mindezek ellenére ultrahangos zsírbontás mellett is ajánlott kerülni a túlzott zsír és szénhidrátfogyasztást, hiszen ennek hatása a még nem kezelt területeken meglátszódhat. A Kavitációs zsírbontás a naracsbőrre is hat! A narancsbőrt a bőr alatti zsírsejtekben felhalmozódott méreganyagok okozzák. Mivel ultrahangos, kavitációs zsírbontás során ezeket a zsírsejteket eltávolítjuk, a kezelés hatására a narancsbőr is eltűnik.

Pressoterápias nyirokmasszázs

Aktiválja az immunrendszer és az anyagcsere-folyamatokat, nyugodt idegállapotot hoz létre, javítja a sejtek táplálék és oxigénellátását, valamint indirekt módon helyreállítja a vérkeringést, A nyirokmasszázs sok betegség kezelésében rendkívül hatásos; de egészségünk megőrzése érdekében is alkalmazhatjuk. Hatékonysága kiemelkedő a narancsbőr kezelésénél.

Hatására mobilizálódnak a zsírdepók, csökken a cellulit. Emellett gyulladáscsökkentő, és nyugtató hatású.


A masszírozás során a zsírdepóban lerakódott zsírsejtek és méreganyagok felszabadulnak, a méreganyagok bekerülnek a nyirokkeringésbe, a vesén és a vastagbélen keresztül távoznak. A masszázst kombinálhatja talpmasszázzsal vagy száraz testledörzsöléssel, pakolásokkal. A talpmasszázs és a speciális akupresszúrás pontok használata a távolhatás elmélete alapján tovább növelik a kezelés hatékonyságát.
 

Integető izom /tokakezelés

A kezelés a megereszkedett bőr feszesítésére, valamint a lerakódott zsírsejtek eltüntetésére szolgál. A dioda lézer segítségével megszabadulhatsz a felesleges zsírpárnáktól, a rugalmasságát elvesztő bőr pedig feszesebbé válik.

A rádiófrekvenciás technológián alapuló tokakezelés lényege, hogy a közvetített energia képes átépíteni a bőr mélyebb, kollagénnel átszőtt kötőszöveti rétegét anélkül, hogy a bőr felületén bármilyen látható, vagy érezhető sérülést okozna.

Illetve a toka kialakulásához vezető zsírsejteket is felbontja. A rádiófrekvencia által kiváltott hőhatás a már meglévő kollagén rostokat feszesíti, és beindítja a kötőszövet regenerálódását. Javul a bőr friss oxigénnel való ellátottsága is, így nem csak felületi, de mélyről induló bőrmegújulást és feszességet eredményez.

A speciális kezelőfej segítségével közvetlenül az érintett területre hatnak. A kezelés teljes mértékben biztonságos és csak az érintett szövetekre hat. Hatása révén bontja a nagy tömegben lerakodott zsírt, feszesítő hatása pedig a bőrt hozzá igazítja a simább felülethez. Így fogyás és feszesítés egyben benne van a kezelésben.

Az eredmények már az első alkalommal jelentkeznek:
A bőrfelszín simábbá válik, a bőr feszesebb lesz. A végleges hatás a kúra végére alakul ki.

Toka eltüntetésére javasolt kúra: Heti egy, összesen 6-10 alkalom. A kúrával elért állapot megtartására 6-8 hetenként érdemes 1-1 rádiófrekvenciás fenntartó tokakezelést végezni.

Mellfeszesítés

A rádiófrekvencia segíti a sejtmegújulást, így a szövetek és a bőr fájdalom vagy mellékhatások nélkül nyeri vissza feszességét és ruganyosságát

A villanófényes (IPL -Intense Pulsed Light) technológia nagy energiasűrűségű pulzált villanásokban leadott, nem összefüggő fényű besugárzást jelent. Az eljárás lényege az a közismert fizikai folyamat, hogy a fény a világos felületekről visszaverődik, míg a sötét felületekben elnyelődik és ott hővé alakul. Elve egyszerű: nagy energiájú, széles spektrumú fényfelvillanásokkal optikai energiát juttatunk a kötőszövetbe, anélkül, hogy a bőr felső rétegeit károsítanánk. A hőenergia serkenti a fibroblast sejteket (ezekből újul meg a kötőszövet), hogy több kollagént és elasztint termeljenek.


A kezeléssorozat 3-9 alkalomból áll, közöttük ideális esetben két-négy hét szünettel. Az eredmény fokozatosan alakul ki, a kötőszövet még kb. fél évig változik.

A bőr megújul, a ráncok, nyúlási csíkok és finom vonalak csökkennek, a kötőszövet megerősödik. A fénykezelés további előnye, hogy a bőr egyenlőtlenségek elhalványodnak, vagy teljesen eltûnnek. A kezelés végeredménye egészséges, egyenletes, fiatalosabb mellbőr, erősebb kötőszövet. Ennek hatására, a mell megemelkedik, a bőr egészségesebb és feszesebb lesz. Mindez természetes módon, plasztikai beavatkozás nélkül.

 

Botox hatású ránctalanítás /tű nélküli mezoterápiás kezelés

A kezelés CSAK krémekkel, illetve hatóanyagokkal történik, ezért botox HATÁSÚ, és ez nem egyenlő a bőrbe befecskendezett botoxxal!

A krémekben növényi kivonatok találhatók ( fehértea, selyemprotein, izoflavon, ginseng, argireline stb), melyek hatásai: -csökkentik a kollagénveszteséget -szabadgyökfogók -természetes antioxidánsok.

A speciális krémek hatóanyagai segítenek ellazítani a mimikai ráncokért felelős kis idegeket, ezáltal a bőr simává válik, kifeszül.

Kinek ajánlott?
Általában 25 év felettieknek ajánlott!

Milyen gyakran?
Mint a többi tápláló kezelés bármilyen gyakran végezhető.

Termékek amikkel dolgozom:

kapcsolat

További információkért lépjen velünk kapcsolatba! Küldjön e-mailt vagy látogasson el hozzánk!

Küldjön E-mailt

Címünk

1142 Budapest Ungvár utca 17.

Telefon: 0630-4511-458

Email: piroch.andrea@gmail.com